Uncategorized

Intretinerea Si Pastrarea Incaltamintei In Conditii Optime

  • Depoziteaza incaltamintea intr-un loc racoros si uscat, unde sa nu fie praf si igrasie. Acest lucru te poate ajuta sa te bucuri foarte mult timp de propria incaltaminte. Cizme dama . Cel mai indicat este ca depozitarea sa se faca in cutia originala. Incaltaminte dama .
  • Foloseste o carpa udata cu ulei de ricin pentru inmuierea pielii. Daca ai incaltaminte din piele care s-a intarit datorita faptului ca nu ai mai purtat-o de mult, solutia pentru a inmuia pielea este sa o freci cu o carpa uda, inmuiata in ulei de ricin. Este o solutie ieftina care da rezultate intr-un timp foarte scurt. Incaltaminte barbati .
  • Unge talpile cu gaz pentru a nu scartai. Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data sa achizitionezi o pereche de incaltaminte si sa realizezi ca talpile ei sunt foarte tari si scartie pe suprafetele dure. Genti dama .Solutia pentru aceasta problema este putin gaz, cu care iti vei unge talpile. Acestea devin mai flexibile si mai comode. De asemenea, functioneaza foarte bine si uleiul fierbinte de in. Pantofi dama cu toc
  • Dezinfecteaza interiorul pantofilor. Ciupercile picioarelor se dezvolta datorita pantofilor si datorita purtarii indelungate. Din acest motiv, este bine sa dezinfectezi cat de des poti pantofii, cu o solutie antimicrobiana. Posete dama .In felul acesta orice problema legata de bacterii poate sa fie indepartata. Pantofi dama casual
  • Curata-ti pantofii si incaltamintea ori de cate ori o porti. Dupa ce porti o pereche de pantofi este indicat sa o cureti. In felul acesta indepartezi praful de pe ea si elimini posibilitatea de a-i strica aspectul si rezistenta. Sandale Dama . Curatarea se poate face cu produsele speciale din comert si cu o carpa umeda. Ghete dama . Daca nu iti cureti incaltamintea, aceasta poate dezvolta bacterii care ulterior pot ajunge in casa ta. Incaltaminte femei si barbati .